Bøger

John Olsen - Kunsten af se

I forbindelse med John Olsens 70-års fødselsdag udgav Johannes Larsen Museet biografien, "John Olsen - Kunsten af se" som er forfattet af museets direktør Erland Porsmose. 2008. 200 sider.

Bogen udkom i forbindelse med åbningen af en retrospektiv udstilling med John Olsens værker på Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Den er rigt illustreret med gengivelser af John Olsens værker og lige så meget kunstbog som biografi. Kvaliteten af trykning og indbinding er meget høj  og gør den til en ideel gavebog.

Ligesom udstillingen har udgivelsen af bogen modtaget støtte fra flere fonde. Denne støtte har muliggjort den lave pris for denne pragtbog.

Bogen kan købes hos John Olsen og flere andre steder, se nedenfor. Hos John Olsen koster den kr. 200 plus kr. 60 i forsendelsesomkostninger. Prisen er inklusive moms.

Bogen bestilles hos John Olsen ved at indsætte kr. 260 på John Olsens konto i Danske Bank, Ringe. Reg.-nr. 4692 kontonr. 3584060247 og sende en email til mail@at-se.dk med oplysning om navn og adresse samt dato for indbetalingen.

Vi sender bogen som brevpakke til den opgivne adresse.

Fortryder man købet, kan bogen returneres i intakt stand, uåbnet i sin plastindpakning med oplysning om et kontonummer som refusion af kr. 200 kan overføres til.

Bogen kan tillige købes hos Johannes Larsen Museet, Holstebro Kunstmuseum, Sophienholm, Clausens Kunsthandel, Galleri 5000, Galleri Kant og Kunstbygningen i Vraa. Se siderne om museer, udstillinger og gallerier.

 

www.at-se.dk 2009-07-24